У Google з’явився значок «Trusted Store» для продавців, у яких послуги доставляння та повернення є найкращими 



Джерело – searchengineland.com 

Google запевняє, що нагороджуватиме продавців, які забезпечують «відмінний досвід роботи з клієнтами», підвищенням рейтингу, значком та іншими перевагами, які допоможуть споживачам знайти бізнес, у межах Google Shopping у Пошуку.

Тепер команда Google оголосила, що ця винагорода надається через значок Trusted Store, який можна побачити на безкоштовних сторінках Google Shopping. Продавці, які надають відмінні послуги доставляння та повернення, можуть отримати значок, що вказує, що вони є надійним магазином, який відображатиметься поряд з їхніми безкоштовними списками продуктів на вкладці «Покупки».

Google сказав, що значок надійного магазину, на основі раннього тестування, приносить більше кліків до списків продавців. Також команда заявила, що пошукова компанія «бачить більший трафік до менш відомих продавців».

Що потрібно, щоб заробити значок:

Продавці отримують значок Trusted Store на основі їхньої ефективності за показниками щодо інших продавців, включаючи, але не обмежуючись, параметрами: 

  • швидкість доставляння; 
  • витрати на доставляння та повернення;
  • періоди повернення.

Google повідомив, що Програма оцінки досвіду покупок і значок надійного магазину почнуть працювати у США в найближчі місяці.

Як виглядає значок надійного магазину:

Значок «Trusted Store»
Поділитися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: