Показ спеціальних пропозицій у Google змінено



Джерело – support.google.com

Google додав три нововведення:

  • оновив способи показу спеціальних пропозицій у Google Покупках;
  • додав нову сторінку статистики для відстеження їхньої ефективності;
  • створив можливість синхронізувати магазини для компаній, які використовують програми від Shopify та WooCommerce.

Товари з позначкою «Промоакції» тепер показуватимуться у новому фіді на вкладці «Покупки». Щоб відкрити його, потрібно вибрати меню «Пропозиції» у покупках Google. Цей фід також відкривається під час пошуку за запитами зі словами «Вигідні пропозиції» або «Чорна п'ятниця». Товари з позначкою «Промоакції» будуть додані до фіду автоматично, а їх позиція та виділення залежать від привабливості пропозиції та від розміру знижки. На вкладці «Товари» в Merchant Center буде видно, які з товарів відповідають умовам показу з позначкою «Промоакції» («Спеціальна пропозиція», «Ціна зі знижкою» або «Знижка»).

З'явиться нова сторінка статистики в Merchant Center для товарів із цією позначкою. Тепер для них можна переглянути кількість показів, кліків та показник CTR. Дані легко сегментувати за типом акції, товару, бренду та категорії.

Крім того, пошуковик додав можливість синхронізації магазинів для компаній, які використовують програми від Shopify та WooCommerce, щоб показувати спеціальні пропозиції в Google могли компанії будь-якого масштабу.

Поділитися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: