Оновлення Інстаграму: нові функції



Джерело – t.me 

1. Опитування у групових чатах. З новим оновленням у Директі групових чатів має з'явитися функція опитувань.

2. На сторіз в Інстаграм можна буде відповісти за допомогою голосових повідомлень. Цю функцію розробники запозичили зі Snapchat.

3. Інстаграм тестує Community Stories. Мабуть, ця функція передбачає можливість створення в Інстаграмі безкоштовних груп.

Інстаграм, нові функції 1

4. Інстаграм запустив наклейку Scheduled. З її допомогою до сторіз можна додавати нагадування про майбутні події.

5. Соцмережа надасть змогу показувати контент певним категоріям користувачів – у тому числі лише для платних підписників.

6. Instagram тестує додавання музики в статус та у коментарі постів.

Інстаграм, нові функції 2

7. Прямі трансляції отримають додаткове охоплення за допомогою функції «Рекомендації лайвів». У рекомендаціях пропонуються трансляції тих, на кого ви не підписані, дивитися їх можна перегортаючи, як сторіз.

8. Інстаграм покаже вам рекламу конкурентів. У частини бізнес-акаунтів з'явилася нова функція: креативи конкурентів з'являються у стрічці. Алгоритм показує їх із позначкою «Подивіться, за рахунок якої реклами ростуть інші».

Інстаграм, нові функції

9. Соцмережа запроваджує спеціальну функцію для водіїв. Щоб вони не дивилися в Інстаграм за кермом, програма виводитиме попередження про те, що не можна це робити під час руху транспорту. Те, що користувач їде в автівці, система розпізнає завдяки аналізу інформації про геолокацію телефону.

Інстаграм, нові функції 4
Поділитися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: