YouTube випустив три оновлення для постів у спільноті



Джерело – youtube.com, searchenginejournal.com 

У травні YouTube представив три функції, які, ймовірно, стануть затребуваними у користувачів.

Аналітика для постів спільноти YouTube.

Нова опція надасть творцям відеоконтенту можливість бачити метрики публікацій в YTA і відстежити рівень залученості. Поки що ці показники відображатимуться тільки на настільних комп'ютерах, але YouTube планує перенести їх у додаток Studio Mobile в майбутньому.

Автори постів, які мають право користуватися спільнотою, зможуть бачити, скільки разів були показані їхні повідомлення та як передплатники реагують на контент. Так творці відео можуть краще зрозуміти, як їхні пости працюють з аудиторією, і можуть використовувати цю інформацію для управління стратегією публікації. Глибший аналіз дозволить краще зрозуміти рентабельність їхніх інвестицій в розвиток постів спільноти.

Додавання декількох зображень до посту.

YouTube додає підтримку декількох зображень в пости спільноти. Це ще один популярний запит від творців, які просили дозволити публікувати більше зображень у своїх повідомленнях, як на конкурентних платформах. До цього вони могли додавати тільки одне зображення для кожного повідомлення, а тепер – до 5 зображень в пост.

YouTube заявив про розширення можливостей для самовираження, що, в свою чергу, зробить контент більш динамічним для глядачів. Поки що підтримка декількох зображень буде доступна тільки на Android, але до кінця року функцію планують розширити до iOS та настільних ПК.

Планування публікацій в спільноті YouTube на iOS.

У третьому оновленні YouTube дозволяє творцям відео планувати публікації в спільноті на iOS. Ця можливість вже була доступна для авторів на ПК та Android. Тепер функція доступна всім творцям контенту, що дозволяє їм економити час і підвищувати ефективність.

Поділитися

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: